Sunday, October 24, 2010

50 Bloggers Diperlukan

Maaf ye kawan2, blog saya yang baru ni pun ada impian besar tau. Mestila kita suka blog kita ramai pengunjungkan, tulisan kita ada orang baca dan komen, dan ada kawan blogger yang shoutout kat chatbox tu.. Dapat la kita tukar pendapat, tambah kawan, tambah idea, dan macam2 lagi la... Sejak 2 3 hari ni, duduk asyik menghadap blog je, tak ingat nak study ke blogwalking, orang nye tak walking pun, duduk melunjur je atas katil...huhu. Jangan tiru okay. Tak baik untuk kesihatan.. So, dengan ini, ehem2, saya pun menaruhkan blog saya yang tak best ni untuk menjadi 50 senarai blogger dalam bloglist 100 penulis. Okay, kalau ada yang mahu tulisannya dibaca, dikomen, jom la kita join sama2 okay. Trying me luck ^_^


my passion ^_^


5 comments:

  1. salam...
    ayien..hehhe
    sj terjah....kihkihkih

    ReplyDelete
  2. wahh..rajin Ayien join contest.
    bagus2..gud luck kay..semoga menang! :))

    ReplyDelete
  3. Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

    Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

    Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

    Salam kenal-kenal and happy blogging!

    ReplyDelete