Friday, October 29, 2010

jangan cari jodoh kat sini

Okay,habis sudah 2nd paper, one more to go babe..weehuuu ^_^. hmm suke tu suke la jugak, tapi tadi jawab exam tangan menggigil. bayangkan la I only have 2 hours to finish 4 essays.. huahuahua. dewan yang sejuk pun ku rase panas.. last question tu cik ayin tak dapat nak recheck sebab mase dah time... Sian cik ayin, sedih ni, harap2 la takde kesalahan dengan ayat tu.


Okay, lupekan hal exam jap, huhu.. nak cite pasal reunion yang cik ayin dengan kawan2 cik ayin organize untuk jumpe semule kawan2 plkn kat kem sekakap mersing dulu.. Almost 5 years tau kitorang tak jumpe, so cik ayin decide la nak buat mini-reunion, tak dapat kumpul kan ramai orang pun, yang confirm datang pun lebih kurang 15 orang.. yang lain ade hal, lagipun cik ayin organize ari sabtu, ade yang tak dapat sebab keje.. tak pela, ini cume mini reunion yang cik ayin buat untuk kitorang kumpul semule je.. lepas gathering ni, insya-Allah, kitorang plan nak buat gathering yang besar.. mase tu mesti dah dapat contact at least pun half of the company.. cik ayin dah berangan dah nak buat kat tioman.. yela, paling tak pun nak wat kat mersing tempat kitorang petame kali jumpe,cewah,hehe.. mase tu nak buat BBQ, lepas tu nak buat tuka2 hadiah, nak buat lucky draw..wah, mesti happening kan.. tak sabar seh..hehe

Em, kat plkn jugak la cik ayin jumpe en. bf.. huhu, ingat lagi mase mule2 sampai kem tu kan, ade komander yang kitorang semue panggil cikgu je. mase tu cik ayin baru turun dari bas dengan beg berat tak ingat...huhu. turun2 bas je kene beratur panjang sambil bawak segale harte bende kite ni. then dengar cikgu ni cakap macam ni, " untuk semue pelatih plkn, di sini bukan tempat mencari jodoh ye". lepas dengar je cikgu tu cakap macam tu, cik ayin pun terus ejek " eleh, sape nak cari jodoh kat sini, dah lah semuenye hitam" huhu. peh, bile ingat2 balik kan sumpah tak nak cakap. sebab dapat yang hitam tapi nasib baik manis...kuikuikui..


sape pandai teke en.bf yg mne ^_^

Kalau betol, cik ayin nak bagi hadiah paling manis sekali...jeng jeng jeng, senyuman cik ayin la....hehehe...eh penat dah melalut, balik exam tadi terus makan nasi lemak pastu bukak laptop, mandi pun tak lagi ni...
tata~

2 comments:

  1. alamak...awk penah tnjuk
    yg mne ek?? hahaha

    ReplyDelete
  2. ala tiqah,
    yang paling manis itu lah die..
    hikhikhik

    ReplyDelete